هفت مورد از بهترین پلتفرم‌های موسیقی که می‌توانید موسیقی خودتون رو به صورت رایگان آپلود کنید

هفت مورد از بهترین پلتفرم‌های موسیقی که می‌توانید موسیقی خودتون رو به صورت رایگان آپلود کنید

با وجود Spotify که ۱۷۰ میلیون کاربر فعال در سال جاری داشته، شکی نیست که آینده موسیقی به صورت آنلاین خواهد بود. گروه‌های محلی می‌توانند موسیقی خود را بصورت آنلاین در بسیاری از پلتفرم‌ها  از جمله Spotify آپلود کنند و موسیقی خود را در کسری از ثانیه در معرض دید میلیون‌ها نفر قرار دهند



با وجود Spotify که ۱۷۰ میلیون کاربر فعال در سال جاری داشته، شکی نیست که آینده موسیقی به صورت آنلاین خواهد بود. گروه‌های محلی می‌توانند موسیقی خود را بصورت آنلاین در بسیاری از پلتفرم‌ها  از جمله Spotify آپلود کنند و موسیقی خود را در کسری از ثانیه در معرض دید میلیون‌ها نفر قرار دهند.

بنابراین ما به شما خواهیم گفت که کدام یک از این پلتفرم‌ها ارزش این رو دارند که وقتتون رو صرفشون کنید و به شما کمک خواهیم کرد که چگونه از این پلتفرم‌ها استفاده کنید.

 

1. تبلیغ موسیقی خود را با یک وب سایت آغاز کنید

این مهم است که یک پلتفرم داشته باشید که در آن، موسیقی، محتوا و تصویر برند خود را کنترل کنید. فرض کنید که طرفداران شما و یا یک تهیه کننده یا اسپانسر به صورت آنلاین و از طریق وب به دنبال شما باشد و اسم شما را جست و جو کند، این بسیار مهم است که با اولین کلیک به وب سایت شما برسد. پس این هنر شماست که آنها را با محتواهای خودتون و موسیقی‌تون به عنوان کاربر وب سایتتون جذب کنید. نترس از اینکه مهارت تو نشون بدی!

حتی اگر شما موسیقی خود را به صورت آنلاین و از روش‌های دیگه تبلیغ کنید، همیشه باید یک وب سایت داشته باشید تا تاریخ‌های تور، اخبار، اطلاعات تماس و... داخل سایتتون قرار بدید.

 

2. در Spotify  شناخته شوید!

آپلود کردن موسیقی در Spotify هزاران هزار مزیت داره! یکی از اصلی‌ترین مزیت‌هاش  دسترسی بسیار بزرگ و گسترده به آن است. Spotify توسط شنوندگان سراسر جهان با تلفن‌های همراه و دسکتاپ مورد استفاده قرار می‌گیرد. هنرمندان ناشناس و نوپا این شانس را دارند که در Spotify  و از طریق قسمت  “Discover” و “Release radar” بدرخشند. کار این دو ابزار به این صورت است که موسیقی‌های مشابه با موسیقی‌های شنیده شده توسط هر کاربر را به هم متصل می‌کند و به کاربر موسیقی‌های مشابه را پیشنهاد میدهند. در قسمت “music library”  تقریبا همه هنرمندان هستند و این ابزار‌ها نام شما را  با بزرگ‌ترین ستارگان مرتبط می‌کند.

 

3. قطعات موسیقیتون رو در Redditt music  پست کنید

امروزه بسیاری از کانال‌های موسیقی با هنرمندان اشباع می‌شوند اما Reddit هنوز پتانسیل بکر زیادی برای بازاریابی مردمی و ترویج موسیقی شما دارد. پس این یک فرصت عالی برای شماست که دست به کار بشید و به طرفداران احتمالی و ساخت نام تجاری تان فکر کنید.  Reddit به صورت "تعاملی" است و هیچ فاصله بین شما و مشتری وجود ندارد. شما می‌توانید خودتان را معرفی کنید و وب سایت خود را به اشتراک بگذارید تا افراد بتوانند به موسیقی شما گوش دهند و با شما و کاربران احتمالی شما تعامل داشته باشند. کاربران Reddit فعال هستند، بنابراین برای دریافت برخی از بازخورد‌ها و انتقادات و پیشنهادات سازنده و غیرسازنده در مورد آهنگ‌های خود آماده شوید.

 

4. هشتگ‌های مرتبط با موسیقی در توییتر و اینستاگرام را امتحان کنید

هشتگ‌ها (Hashtag) در توییتر و اینستاگرام خیلی وسیع و کارآمد هستند، اما باید مطمئن شوید که از آن درست استفاده می‌کنید تا به نتایج موثری برسید. شما باید هشتگ‌ها را به اینصورت استفاده کنید، music #، یا مثلا هشتگ مربوط به ژانر موسیقی‌تون به اینصورت باشد AcidJazz# و هشتگ اسم گروه (اسم گروه#) یا اسم هنرمند و.... با اینها شروع کنید.

در توییتر، می‌توانید به Twitter Music@ سر بزنید و از هشتگ‌های ترند شده مثل  new music ،#nowplaying#، و musicvideo# استفاده کنید. در حالی که در اینستاگرام می‌توانید به دنبال ایموجی‌های موسیقی نیز بگردید، که این هم به خوبی هشتگ‌ها است. پس می‌توانید مخلوطی از هر دو را امتحان کنید. همچنین نمونه‌ای از هشتگ‌های پر‌استفاده در زمینه موسیقی در اینستاگرام به اینصورت است:  instamusic ،#instanewmusic ،#instanowplaying ،#instalive ،# instaartist#. همچنین می‌توانید از insta# قبل از ژانر موسیقی‌تون هم استفاده کنید مثل instajazz#، پس بهتر است برای گروه یا آرتیست و هرچیزی مرتبط با موسیقی‌تون هشتگ داشته باشید، تا اگر کاربران مطلب یا ویدیویی مربوط به شما و یا ژانر شما در صفحه‌های خود پست کردند هشتگ شما را بزنند یا شما را تگ کنند.

 

5. ویدئو‌های خودتون رو در YouTube آپلود کنید

آیا می‌دانستید هنرمندانی مثل جاستین بیبر و کارلی ری جپسن در یوتیوب کشف شدند؟  یوتیوب به شما این اجازه رو میده که play list  خودتون رو سازماندهی کنید و موزیک ویدئو‌های پشت صحنه تونو به نمایش بگذارید. همچنین داشتن کانال در YouTube و آپلود کردن ویدئو این  امکان و فرصت رو به شما می‌دهد تا به عنوان سازنده برتر معرفی شوید و یا در YouTube  محبوب و معروف شوید.

 

6. در last FM عضو شوید

last FM بخش‌های جالبی برای هنرمندان مشتاق دارد. ویژگی " scrobbling " به این صورت است که موسیقی‌هایی که بیشتر توسط کاربران جست و جو شده را بررسی می‌کند و موسیقی‌هایی را بر اساس بیشترین جست و جو‌ها پیشنهاد میکند. طرفداران شما می‌توانند شما را دنبال کنند و اگر شما موسیقی آپلود کردید و یا هرگونه بروز رسانی کرده باشید برای آنها به صورت یک نوتیفیکیشن نمایش داده می‌شود. کاربران اغلب با دنبال کردن افرادی که سلیقه موسیقیشان همانند آنهاست آهنگ‌های جدید پیدا می‌کنند و به موسیقی‌های مورد علاقه خود میرسند.

 

7. در Musical.ly هیایو ایجاد کنید!

Musical.ly انجمن جهانی ویدیویی و محبوب Gray vaynerchuk است. (Gray vaynerchuk  کارآفرین، نویسنده، سخنران و شخصیت اینترنتی بلاروسی-آمریکایی است) اگر مخاطب موسیقی شما قشر جوان است و بر روی ویدئو تمرکز می‌کنید، این فرصتی است که بازار niche را مستقیما ً هدف قرار دهد. (استراتژی بازاریابی niche یک برنامه بازاریابی است و تنها کسانی را هدف قرار می‌دهد که می‌توانند به خوبی با محصول یا سرویس ارتباط برقرار کنند). هرچند Musical.ly تنها از طریق تلفن همراه قابل دسترسی است، اما پتانسیل‌های بالای Musical.ly فراتر از آن است که این مورد یک ایراد بزرگ باشد. بازار musical.ly به اندازه پلتفرم‌های بزرگ‌تر اشباع نشده است.

اما یک داستان جالب در مورد EDM.com وجود دارد که یک هنرمند یک کمپین سه‌هفته‌ای برای آهنگش راه اندازی کرد و متوجه شد که آمار ماهانه شنوندگان آهنگ‌هاش در Spotify  از 86.000 به 902.000 افزایش داشته. این همون پتانسیلی که در موردش صحبت کردیم!

حالا انتخاب با شماست.امتحان کنید و ببینید کدام یک از این پلتفرم‌ها براتون مفید تره!

 


اشتراک گذاری: